Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ДСНС України відмітили роботу обласних служб Харківщини щодо подолання наслідків негоди

В ДСНС України відмітили роботу обласних служб Харківщини щодо подолання наслідків негоди

По це повідомив глава ДСНС України Микола Чечоткін на засіданні оперативного штабу Держкомісії з питань НС.

«Налагоджено взаємодію з органами влади, задіяними для оперативного вирішення питань, пов'язаних із забезпеченням транспортного сполучення, електро-, газо-, водо-, теплопостачання, медичного забезпечення», – сказав Микола Чечоткін.

Крім того, за оперативними даними Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА, незважаючи на складні погодні умови, опалювальний сезон в Харківській області проходить стабільно. В регіоні працюють 780 котелень (100%) для опалення 8407 житлових будинків (100%), 707 дитячих установ (100%), 817 шкіл (100%) і 1036 об'єктів охорони здоров'я (100%). 

Також для реагування на випадки виникнення аварійних ситуацій цілодобово в департаменті, а також на комунальних підприємствах області, за телефоном 705-21-53 працюють диспетчерські служби.

На засіданні оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій також обговорювалися питання підготовки до ліквідації наслідків низьких температур та інших несприятливих погодних умов у низці областей України.