Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські бадмінтоністи перемогли на чемпіонаті України

Харківські бадмінтоністи перемогли на чемпіонаті України

З 10 по 13 січня в харківській ШВСМ відбувся чемпіонат України з бадмінтону серед юнаків та дівчат 1999 року народження.

В чемпіонаті взяли участь 55 спортсменів з Дніпропетровської, Донецької, Львівської, Миколаївської, Одеської та Харківської областей, а за його підсумками господарі майданчиків – харків’яни - здобули 3 золоті, 4 срібні та 2 бронзові медалі.

Двома золотими медалями відзначилася Марина Ільїнська, яка перемогла в жіночій одиночній категорії, здолавши у фіналі ще одну харків’янку - Дар’ю Галіцину - 21:7, 21:6, а також у міксті, де разом з Данилом Боснюком з Дніпропетровської області перемогла у фіналі харківську пару - Владислава Стеріна і Дар’ю Галіцину з рахунком 21:15, 21:10.

Ще одне «золото» харківські бадмінтоністи вибороли у парній жіночій категорії. Анастасія Прозорова та Валерія Рудакова перемогли у фіналі харківсько-миколаївський дует - Дар’ю Галіцину і Валерію Масайло 21:18, 21:16.

Срібну медаль також здобув Владислав Стерін в чоловічій парній категорії. В фіналі разом з Романом Алтуняном з Львівської області він поступився дніпропетровсько-миколаївському дуету 9:21, 23:21, 17:21.

В свою чергу, бронзовими призерами чемпіонату стали: Валерія Рудакова – в жіночій одиночній категорії та Михайло Махновський і Анастасія Прохорова – в міксті.