Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми розглядаємо можливість відновлення роботи «чорнобильських» лікарів у поліклініках. Михайло Черняк

Ми розглядаємо можливість відновлення роботи «чорнобильських» лікарів у поліклініках. Михайло Черняк

13 січня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харкова та області зверталися до заступника керівника ХОДА з різних питань соціального характеру.

Так, харків'янка, яка перенесла онкологічну операцію, просила допомогти з реабілітацією. Ще одна мешканка Харкова звернулася за допомогою для лікування онкохворого сина. Всім, хто потребує фінансової допомоги, роз'яснили, які документи необхідно подати до комісії облдержадміністрації з надання матеріальної допомоги.

До заступника керівника області зверталися з питань надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, оформлення та нарахування пенсій, а також виплат ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

Крім того, під час прийому було піднято питання відновлення роботи спеціального лікаря для чорнобильців у поліклініках Харкова. Михайло Черняк зазначив, що це питання сьогодні активно обговорюється, і найближчим часом планується відновити посаду «чорнобильського» лікаря у лікувальних закладах міста. Також представники чорнобильців попросили прискорити видачу пільгових ліків, які на початку року поставляються з невеликою затримкою. Михайло Черняк пообіцяв зробити все залежне від обласної адміністрації, щоб оптимізувати цей процес.

Всі, хто прийшов на особистий прийом громадян Михайла Черняка, за потребою, отримали консультації керівників профільних департаментів ХОДА.