Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін вручив державні нагороди видатним харків'янам

Ігор Райнін вручив державні нагороди видатним харків'янам

28 грудня у малій залі ХОДА відбулася урочиста церемонія нагородження державними нагородами України.

«За дорученням Президента України Петра Порошенка я уповноважений вручити ці нагороди кращим людям Харківщини, людям, які своєю працею щодня доводять, що вони - справжні патріоти своєї роботи, Харківської області та України. Для мене такі церемонії дуже важливі, оскільки я бачу справжню серйозну команду Харківської області, яка не дозволить нікому ані дестабілізувати ситуацію, ані влаштувати тут конфлікт, ані допустити економічного спаду в регіоні», - сказав голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін

Він подякував за роботу на благо Харківщини керівникам навчальних закладів та підприємств, лікарям, волонтерам, представникам депутатського корпусу.

«Ви знаєте, що Харківська область за рейтингом Кабінету міністрів посідає 4 місце в Україні за соціально-економічним розвитком в цьому році. Для прифронтовій території - це наш з вами спільний успіх, - зазначив Ігор Райнін. - І справа навіть не в рейтингах і місцях. Наш успіх у тому, що ми разом: і виконавча влада, і органи місцевого самоврядування, і громадські лідери, і трудові колективи. Ми разом не допустили економічної дестабілізації в регіоні. Я кожному з вас вдячний за цю працю».

«Висока оцінка нашої діяльності - аванс для майбутньої роботи. Нам належить навести лад в нашій країні. І найголовніше - щоб достаток всіх громадян відповідав тим стандартам, до яких ми йдемо. Коли держава дбатиме про громадян, а громадяни будуть любити свою країну - тоді ми досягнемо того, чого ми хочемо», - зазначив нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня Сергій Цимбалов.

Позитивні результати співпраці влади з представниками волонтерського руху зазначила нагороджена медаллю «За працю і звитягу» волонтер Надія Кривицька.

«Волонтерський рух сьогодні ставить перед собою завдання не тільки вирішення нагальних проблем, але і пошуку стратегічних довгострокових рішень, - зазначила Надія Кривицька. - Хочу подякувати тисячам людей, які нам довіряють і допомагають. Також хочу подякувати представникам обласної та державної влади за підтримку, яку ми відчуваємо».

В ході заходу Орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня нагороджений професор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Едуард Сімсон.

Орденом «За заслуги» III ступеня нагороджені:

- член Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану, учасник бойових дій в Афганістані Андрій Бойко;

- голова Васищевської селищної ради Сергій Двойников;

- директор зі стратегічного розвитку товариства з обмеженою відповідальністю «Харьковмаш-Трейд» Костянтин Дегтяренко;

- заступник генерального директора господарської асоціації «Харківцукор» Олександр Лагутін;

- депутат Харківської обласної ради Сергій Цимбалов.

Орденом Богдана Хмельницького II ступеня нагороджений член правління Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану, учасник бойових дій в Афганістані Олег Новіков.

Орденом княгині Ольги III ступеня нагороджена професор кафедри теоретичної та експериментальної фізики Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Олена Рогачова.

Медаллю «За працю і звитягу» нагороджені:

- провідний інженер технічного відділу комунального підприємства «Харківський метрополітен» Микола Башук;

- волонтер Олена Борисова;

- волонтер Надія Кривицька.

Медаллю «За врятоване життя» нагороджений слюсар цеху приватного акціонерного товариства «Харківська ТЕЦ-5» Олег Тронов.

Почесне звання «Заслужений артист України» присвоєно артистові, вокалісту державного підприємства «Харківський національний академічний театр опери та балету імені Лисенка» Олексію Сребницькому.

Звання «Заслужений діяч мистецтв України» присвоєно:

- завідувачеві кафедри монументального живопису Харківської державної академії дизайну і мистецтв Володимиру Носенкову;

- помічникові головного хормейстера державного підприємства «Харківський національний академічний театр опери та балету імені Лисенка» Олені Чумак.

Звання «Заслужений енергетик України» присвоєно майстру виробничої дільниці Близнюківського району електричних мереж Харківських розподільних електричних мереж акціонерної компанії «Харківобленерго» Олександру Розумейку.

Звання «Заслужений журналіст України» присвоєно:

- головному редактору товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «CІМОН» Володимиру Мазуру;

- старшому адміністратору телевізійних передач Національної телерадіокомпанії України «Харківської регіональної дирекції» Миколі Шлапаку.

Звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно директору обласного комунального підприємства «Харківський державний академічний театр ляльок імені Афанасьєва» Володимиру Решетняку.

Звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно проректору з науково-педагогічної роботи Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Юрію Сакарі.

Більше фото