Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилася Губернаторська ялинка

У Харкові відкрилася Губернаторська ялинка

Захід пройшов за ініціативи голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.

Від імені керівника області присутніх зі святами привітала його заступник Юлія Світлична.

«Я бажаю вам, мої юні глядачі, тільки перемог у новому році. Математикам – високих результатів на конкурсах, балеринам і танцюристам – перемог і грому оплесків, спортсменам - лише призових місць. Я точно знаю, що наполегливі діти цього завжди досягнуть. Батькам бажаю, щоб ваші діти завжди давали вам привід пишатися та нічим вас не засмучували. Ми розуміємо, що сьогоднішній час дуже складний, але знаємо, що саме на молодому активному поколінні тримається фундамент нашої процвітаючої держави. Від вас залежить дуже багато», - сказала Юлія Світлична на відкритті Губернаторської ялинки.

У залі Палацу студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого зібралося більше 1200 глядачів. На Губернаторську ялинку запросили дітей-вихованців інтернатів, дітей, батьки яких постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей з обмеженими можливостями, дітей воїнів АТО, переселенців та волонтерів. Маленькі глядачі приїхали з усіх районів Харківської області.

«Керівником області було прийнято рішення напередодні Нового року охопити велику кількість дітей регіону новорічними конкурсами та концертами. Ми даруємо малюкам посмішки і гарний настрій. Сьогоднішній захід - Губернаторська ялинка, яка проходить безпосередньо за ініціативи голови області Ігоря Райніна,- розрахована на дітей соціально-незахищених верств населення. Ми охоплюємо всі райони. Також в області проводяться низка інших новорічних заходів, які подарують малечі масу позитивних емоцій і солодких подарунків», - зазначила Юлія Світлична.

На Губернаторській ялинці на маленьких гостей чекали безліч розваг і приємних сюрпризів: новорічна інтермедія, конкурси та подарунки від Діда Мороза та показ мюзиклу «В ніч на 32 грудня…».

Більше фото