Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Краснокутську відремонтували Центр первинної медико-санітарної допомоги

В Краснокутську відремонтували Центр первинної медико-санітарної допомоги

Як розповів заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко, капітальний ремонт закладу був проведений за рахунок коштів ПАТ «Укргазвидобування».

«Завдяки тісній співпраці обласної державної адміністрації з інвесторами вдалося залучити чимало коштів на ремонтні та реставраційні роботи на соціальних об’єктах області. В першу чергу, перевага надавалася закладам охорони здоров’я,  - зазначив Євгеній Шахненко. - Зокрема, в цьому році завершено ремонт комунального закладу охорони здоров’я в Краснокутську. Це дозволить надавати первинну допомогу мешканцям району у належних умовах».

За інформацією голови Краснокутської РДА Олександра Марчука, на цьому об'єкті виконано комплекс зовнішніх та внутрішніх робіт, таких як ремонт покрівлі, заміна вікон на металопластикові, монтаж системи опалення, водопроводу та каналізації тощо.

«Раніше ми намагалися першочергову увагу надавати медичним закладам, які знаходяться у селах, а Центральна районна лікарня й Центр залишалися обділені. В цьому році на капітальний ремонт цих об’єктів, дякуючи голові ХОДА Ігорю Райніну, було виділено 1,5 млн грн», - підкреслив Олександр Марчук.

Так, 900 тис. грн було витрачено на капремонт Центру первинної медико-санітарної допомоги, 200 тис. - на заміну вікон в ЦРЛ,  400 тис. – на капітальний ремонт теплотраси для цих установ.

«В минулі роки у зимовий період на теплотрасах по 5-6 разів відбувалися пориви, а це затрати води, техніки та інших ресурсів. Зараз зробили реконструкцію – основні шляхи вивели назовні», - розказав  Олександр Марчук.