Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкриють Регіональну громадську приймальню Міністра оборони України

У Харкові відкриють Регіональну громадську приймальню Міністра оборони України

Приймальні функціонуватиме на базі обласного військового комісаріату.

На даний час вже завершено обладнання приміщень та забезпечено усім необхідним працівників цього важливого соціального об’єкту. Відповідальним за організацію роботи приймальні та звітність перед громадськістю призначено офіцера Харківського обласного військового комісаріату підполковника Ігоря Плугатора.

«Ми буквально за декілька днів підготували до роботи регіональне представництво глави оборонного відомства у Харкові. До складу її співробітників включено офіцерів з відділу соціального забезпечення військкомату, юристів, фінансистів та членів ветеранських організацій. Відтепер у робочий час за будь-яких питань, пов’язаних з військовою сферою, до нас зможуть звертатися військовослужбовці, їх рідні чи пересічні громадяни», - пояснив Ігор Плугатор.

Урочисте відкриття Регіональної громадської приймальні Міністра оборони України у Харкові заплановано на 28 грудня. Проте, вже зараз до моменту офіційного відкриття, туди приходять ті, хто планував відвідати обласного військового комісара. Адже можливості та компетенція нової соціальної структури поширюються на набагато більший спектр питань.

До речі, аналогічну роботу цього тижня проведено й у Маріуполі Донецької області. Там Регіональна громадська приймальня Міністра оборони України з 29 грудня 2015 року діятиме в приміщенні Донецького обласного військового комісаріату, що по вулиці Новотрубна, 16.

Довідка. Регіональна громадська приймальня Міністра оборони України у Харкові розташована за адресою: вулиця Коцарська, 56, кімнати № 213 та №214. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:30 до 17:00 без перерви на обід. Вихідні дні: субота та неділя. Телефон/факс: (057) 712-49-60. Електронні листи можна направляти за адресою: voshovk@ukr.net.