Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В селі Одноробівка завершили реконструкцію системи водопостачання

В селі Одноробівка завершили реконструкцію системи водопостачання

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його інформацією, роботи щодо реконструкції системи водопостачання в с. Одноробівка Золочівського району вдалося провести за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Два тижні тому завершилися роботи щодо реконструкції свердловини та установки башти Рожновського, завдяки чому місцеві мешканці (а це 1100 чоловік)  змогли отримати якісну питну воду. 

«На сьогодні також завершилися роботи по заміні водогону, колишній був зношений на 70%. Повністю замінили старі труби на нові, металопластикові, - це близько 1,5 км, встановили 45 нових колодців. Реконструкція водогону надасть можливість населенню підключитися до централізованого водопостачання», - зазначив Євгеній Шахненко.

Також за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку було завершено будівництво каналізаційного колектору у м. Богодухів. В результаті, послуги центральної системи каналізації отримають близько тисячі абонентів, в тому числі - мешканці десяти 16-квартирних будинків, Центральний будинок дитячої та юнацької творчості, також до системи каналізації зможуть підключитися товариство УТОГ і Богодухівський електромеханічний завод.