Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На особистому прийомі громадян Михайла Черняка просили про допомогу в лікуванні

На особистому прийомі громадян Михайла Черняка просили про допомогу в лікуванні

23 грудня заступник голови обласної державної адміністрації провів особистий прийом громадян.

Більшість громадян, які прийшли на прийом до Михайла Черняка, звернулися за матеріальною допомогою.

Так, харків'янка попросила знайти можливість оплатити операцію з пересадки печінки, яку готові зробити в Білорусі. Інша жінка попросила видати їй матеріальну допомогу для придбання дорогих ліків. Ще одна відвідувачка попросила допомогти у лікуванні онкохворого сина. Заяви всіх громадян, які потребують матеріальної допомоги, передадуть у профільну комісію обласної державної адміністрації. Михайло Черняк запевнив, що всі, хто опинився в складній життєвій ситуації і дійсно потребує допомоги, отримають її.

За допомогою в протезуванні колінного суглоба звернулася переселенка з Донецька, лікар з багаторічним стажем, ветеран афганської війни. Михайло Черняк пообіцяв, що як тільки область почне отримувати матеріали для протезування за державними програмами, жінці обов'язково допоможуть.

Також до заступника голови ХОДА зверталися з питань спорту. Зокрема, тренер з боксу попросив допомогти в облаштуванні залу для боксерів у приміщенні стадіону «Металіст».

Михайло Черняк відзначив, що раніше на «Металісті» були одні з кращих в області зали для занять боксом і боротьбою. Але сьогодні, поки власник стадіону знаходиться в розшуку, а його рахунки заарештовані, облаштовувати приміщення на «Металісті» можливості немає. Заступник керівника області пообіцяв посприяти у питанні, коли ситуація зі стадіоном налагодиться.

Також до заступника голови ХОДА звернулася мама юної легкоатлетки, яка завоювала золоту медаль на Європейському Олімпійському фестивалі в Тбілісі. Вона попросила відзначити спортсменку, яка захищає прапор України.

«Спорт сьогодні є одним з головних пріоритетів для команди обласної державної адміністрації. Підтримка спортсменів для нинішнього керівництва області - не порожні слова, це наша принципова позиція. Цього року ми у вісім разів збільшили фінансування спорту з обласного бюджету і будемо продовжувати працювати в цьому напрямку», - підкреслив Михайло Черняк, пообіцявши приділити легкоатлетці заслужену увагу.

Також під час прийому до заступника голови ХОДА зверталися з різних соціальних питань: перерахунку пенсії, ремонту сільського клубу, створення програми правового виховання молоді.

Всі, хто прийшов на прийом, за необхідністю, отримали консультації керівників профільних департаментів ХОДА. Озвучені питання Михайло Черняк взяв під особистий контроль.