Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Децентралізацію сфери охорони здоров’я обговорять під час бібліомосту

Децентралізацію сфери охорони здоров’я обговорять під час бібліомосту

Інформаційно-роз’яснювальний вебінар на тему «Децентралізація в сфері охорони здоров’я. Міфи та реальність» пройде в бібліотеках області 23 грудня.

Онлайн-семінар проходитиме в рамках проекту USAID «Діалог» у співпраці з програмою IREX «Бібліоміст». Він продовжить серію заходів, спрямованих на підвищення обізнаності мешканців області у процесах реформи місцевого самоврядування.

Організатори заходу - Харківський регіональний Офіс з підтримки реформи місцевого самоврядування та децентралізації повноважень органів виконавчої влади , Харківське регіональне відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Харківська обласна державна адміністрація.

До участі в заході запрошуються працівники відділів охорони здоров’я райдержадміністрацій, керівники закладів охорони здоров’я районів Харківської області, лідери громадських організацій, представники органів самоорганізації населення, представники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад.

Для цього необхідно прийти до бібліотеки, яка підключена до мережі відповідно до програми IREX «Бібліоміст».

Початок вебінару - о 15:00.