Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала дітей Краснокутщини зі святом Святого Миколая

Юлія Світлична привітала дітей Краснокутщини зі святом Святого Миколая

Заступник голови ХОДА передала малечі солодкі подарунки та стала гостею на святковому концерті, який підготували маленькі мешканці району.

Юлія Світлична привітала всіх зі святом від імені голови обладміністрації Ігоря Райніна.

«Я рада вітати вас сьогодні у цьому залі. Мені дуже сподобався концерт. Приголомшливі емоції, море посмішок і радощів завдяки дітворі. Сьогодні зібралися тільки слухняні діти, тому що тільки найслухнянішим Святий Миколай дарує солодощі. Я дуже рада, що довгоочікуваний день для всієї дітвори настав. Це свято завжди приносить подарунки, надії, виконання бажань, а батьки, переймаючи цю чистоту та усмішки, теж заряджаються енергією, вірять у хороше, в те, що мрії збуваються. Мрії завжди збуваються у тих, хто в них вірить», - сказала Юлія Світлична.

Заступник голови ХОДА також побажала дітям добре вчитися, бути працьовитими, старанними, чесними і досягати цілей. Батькам - миру і добра, віри в дітей і в те, що завтра буде тільки краще. Юлії Світличній діти вручили зроблену власноруч новорічну листівку з побажаннями.

Від імені Краснокутської районної державної адміністрації зі святом малечу привітав її голова Олександр Марчук.

«Дивлячись на цю виставу, я сидів і думав: у наших дітей - тільки світлі думки та помисли, радісні мрії. І хочеться, щоб ми, дорослі, хоч іноді виконували те, що просять наші діти. Мабуть, тоді наш світ був би усміхнений і сяяв добром», - сказав Олександр Марчук.

Гості вручили малечі солодкі подарунки. Набори цукерок отримали 285 дітей пільгових категорій: діти, які виховуються в будинках сімейного типу та прийомних сім’ях, діти, що проживають у сім’ях опікунів і піклувальників, ті, чиї батьки проходять або проходили службу в АТО, а також обдаровані діти району.

«Дітей не буває чужих. І сьогодні ми спробували подарувати позитивні емоції, а також подарунки дітям, які перебувають у прийомних сім'ях та в складній життєвій ситуації», - розповіла Юлія Світлична.

Заступник голови ХОДА також взяла участь у відкритті головної ялинки району на центральній площі Краснокутська.

Більше фото