Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Анікєєв став чемпіоном країни зі «швидких» шашок

Юрій Анікєєв став чемпіоном країни зі «швидких» шашок

В Білій Церкві (Київська область) відбувся чемпіонат України з шашок-100 в швидкій та блискавичній грі, на якому спортсмени Харківщини здобули «золото» та «бронзу».

Чемпіоном країни в швидкій грі став Юрій Анікєєв, який, нагадаємо, трохи раніше здобув «золото» і у класичній грі.

В «швидких» шашках Юрій набрав 15 очок. Стільки же було і на рахунку Ігоря Крізнера з Запорізької області, але за рахунок додаткових показників харків’янин обійшов свого візаві та став переможцем чемпіонату. Третє місце було також за представником Запорізької області - Юрієм Бобковим.

В «швидких» шашках серед жінок харків’янкам попасти на п’єдестал пошани не вдалося. Найвища позиція – п’ята - була у Ірини Чебукіної, яка, нагадаємо стала срібною призеркою цьогорічного чемпіонату в класичній грі. В «швидких» шашках на рахунку Ірини було 10 очок. В свою чергу, з 12-ма набраними очками чемпіонкою України стала Вікторія Мотрічко з Одеської області.

В блискавичній грі спортсмени Харківської області здобули «бронзу». В змаганнях серед чоловіків з результатом 12 балів в трійку лідерів увійшов Леонід Ципес. Перше та друге місце з 14-ма очками розділили між собою, відповідно, Ігор Крізнер з Запорізької області та Денис Шкатула з Вінницької області.

В змаганнях серед жінок харків’янки до числа призерів також не потрапили. Ірині Чебукіній, яка здобула 10 очок, до трійки лідерів не вистачило всього одного балу, та вона посіла четверте місце. А чемпіонкою України з результатом 14 очок стала Ольга Балтажи з Івано-Франківській області.