Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зірки української естради виступили на благодійному концерті для дітей учасників АТО

Зірки української естради виступили на благодійному концерті для дітей учасників АТО

16 грудня у Харкові пройшов святковий концерт до Дня Святого Миколая для дітей учасників антитерористичної операції.

У святковому заході взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк. Він привітав дітей та їх батьків з наступаючими новорічними святами від імені керівника області Ігоря Райніна.

«Вже за кілька днів ми святкуватимемо прекрасний День Святого Миколая, і я впевнений, що ви знайдете під подушками бажані подарунки. А попереду на вас чекає ціла низка приємних подій - канікули, Новий рік, Різдво. І сьогоднішній концерт - тільки початок цієї святкової череди, - звернувся Михайло Черняк до присутніх. - Бажаю вам і вашим батькам прекрасно провести сьогоднішній день, отримати задоволення від цього свята і так само весело провести всі наступні святкові дні».

Заступник керівника області висловив надію на те, що благодійний концерт допоможе створити атмосферу свята для дітей учасників АТО, які сьогодні особливо потребують уваги і турботи.

«Ми живемо в дуже непростий час, але неможна виключати свято з життя - як дітей, так і дорослих, - підкреслив Михайло Черняк. - Ми хочемо створити сім'ям учасників АТО святковий настрій, щоб вони, незважаючи на труднощі, з якими зіткнулися, продовжували жити повнокровним життям».

Дітей і батьків, які прийшли на концерт, порадували виступами дитячі творчі колективи Харкова, а головним подарунком для них стали виступи переможниці «Євробачення» Руслани та лідера гурту «ВВ» Олега Скрипки.

Більше фото