Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За добу для посипання доріг регіону використали 13 т солі та більше 215 т протиожеледної суміші

За добу для посипання доріг регіону використали 13 т солі та більше 215 т протиожеледної суміші

У Службі автомобільних доріг Харківської області повідомили: на автодорогах державного та місцевого значення проїзд забезпечений.

«У ніч з 15 на 16 грудня по області спостерігалось зниження температури від -2 до -5 ºС. Місцями невеликий сніг. Покриття автодоріг сухе, місцями засніжене, місцями - ожеледь. На автомобільних дорогах загального користування області працювало 64 одиниці спеціальної дорожньої техніки та 97 дорожніх робітників. За добу було використано 13 тонн чистої солі та 215,9 тони протиожеледної суміші», - повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

У зв’язку з погіршенням погодних умов Служба звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорозі та чітко дотримуватися пункту 12.1 Правил дорожнього руху України: «Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожні обставини, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним» та бути ввічливими один до одного.

«Також просимо віднестися з розумінням до тимчасових незручностей, викликаних роботою дорожньої техніки», - додали в Службі автомобільних доріг.