Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми вдячні ветеранам за активну громадянську позицію. Михайло Черняк

Ми вдячні ветеранам за активну громадянську позицію. Михайло Черняк

9 грудня заступник голови ХОДА взяв участь у роботі звітно-виборної конференції Харківської обласної організації ветеранів України.

Відкриваючи роботу конференції, він передав її учасникам побажання нових ініціатив та успішної їх реалізації від імені голови ХОДА Ігоря Райніна.

«У вашої організації багата історія та традиції, солідне представництво в усіх районах області. Ми з величезною повагою ставимося до вашої діяльності, яка охоплює безліч важливих аспектів і є дуже значущою для регіону», - підкреслив Михайло Черняк.

Він відзначив неоціненну роль ветеранів у патріотичному вихованні молоді та підтримці морального духу воїнів АТО.

«Ми живемо в дуже непростий час, коли представники молоді отримують статус ветеранів військових дій. І в цей час ваша активна життєва і громадянська позиція дуже важлива. Адже хто, як не ви, може стати прикладом для представників молодого покоління? Нам потрібний ваш досвід, і ми вдячні за те, що ви ділитеся їм та підтримуєте бойовий дух своїх онуків», - сказав заступник керівника області.

Михайло Черняк висловив надію на подальшу конструктивну співпрацю з ветеранськими організаціями.

«Обласна державна адміністрація цінує нашу тісну співпрацю. Ви завжди можете розраховувати на наше сприяння у вирішенні всіх ваших питань», - підкреслив заступник голови ХОДА.