Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша задача - зробити життя людей з особливими потребами простішим і комфортнішим. Михайло Черняк

Наша задача - зробити життя людей з особливими потребами простішим і комфортнішим. Михайло Черняк

7 грудня заступник голови ХОДА взяв участь в урочистостях з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Він передав учасникам заходу побажання здоров'я і благополуччя від голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.

«Ви - приклад сили духу, мужності і цілеспрямованості. Незважаючи на труднощі, з якими вам доводиться стикатися, ви проявляєте активну життєву позицію та успішно реалізуєте себе у творчості, в спорті, у суспільному житті. Ви дуже часто є взірцем для тих, чиї можливості, на перший погляд, не обмежені», - підкреслив Михайло Черняк, звертаючись до учасників заходу.

Він зазначив, що одне з пріоритетних завдань нинішнього керівництва обласної державної адміністрації - зробити життя людей з особливими потребами простішим і комфортнішим.

«Ми хочемо бути корисними для вас. І я впевнений, що ми вийдемо на новий конструктивний рівень співробітництва. Для нашої команди важливо чути вас і допомагати вирішувати ваші проблеми, орієнтуючись на вашу думку», - сказав заступник голови ХОДА.

У ході заходу Михайло Черняк вручив почесні відзнаки обласної державної адміністрації.

За вагомий особистий внесок у справу забезпечення соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, активну громадську діяльність і з нагоди Міжнародного дня інвалідів Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

- заступник голови громадської організації «Куп’янське міське товариство інвалідів-волонтерів та інвалідів локальних війн «Вікторія» Тетяна Писаренко;

- заступник директора з виховної роботи КЗ «Куп’янський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради Тетяна Погребняк.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:

- голова громадської організації «Спілка інвалідів-візочників» (м. Лозова) Роман Воронов;

- заступник голови громадської організації «Спілка інвалідів «Потенціал» (м. Первомайський) Олександр Лимаренко;

- фахівець Всеукраїнської спілки громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» в Харківській області Карина Позднякова;

- вчитель музичного мистецтва КЗ «Харківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 12» Харківської обласної ради Лілія Саніна.

Подарунком для учасників урочистостей став гала-концерт переможців фестивалю творчості для людей з особливими потребами «На крилах натхнення - 2015».