Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для дітей з обмеженими можливостями проведуть солодкі екскурсії

Для дітей з обмеженими можливостями проведуть солодкі екскурсії

3 грудня до Міжнародного дня інвалідів у приміщенні Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться свято для дітей з обмеженими можливостями.

Організатори обіцяють провести для юних відвідувачів екскурсію експозицією історії кондитерського виробництва. На дітей чекають «Солодкий квест», подарунки та інші цікавинки. Захід розпочнеться о 10:00 за адресою вул. Пушкінська, 62.

«У процесі гри та конкурсів діти з дитячих закладів міста та області дізнаються, як у Харкові створювалося кондитерське виробництво, - пояснюють у Центрі культури. – Історії виробництва крізь призму часу по-новому розкривають надбання культурного потенціалу Харківщини. Серед них почесне місце займає промислове виробництво кондитерських виробів – це фабрика видатного кондитера Жоржа Бормана (нині кондитерська фабрика «Харків’янка»), який отримав звання Постачальник Імператорського двору та чимало міжнародних нагород».

Довідка. Соціокультурний проект «Солодке життя: харківські історії» проходить в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва з 13 листопада 2015 року до 14 січня 2016 року. Проект реалізовано за допомогою Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва, корпорації «Бісквіт-Шоколад», Рекламної агенції «Іріс».

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

Час роботи: з 10:00 до 18:00, вихідний – неділя.

Довідки за тел.: (057) 700-35-79, (050) 622-66-63, (097) 762-42-16

Детальніше тут