Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні лучники з Харківської області вибороли золото і бронзу чемпіонату України

Юні лучники з Харківської області вибороли золото і бронзу чемпіонату України

28 листопада в Чернівцях завершився чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед юнаків та дівчат 1998-2001 років народження і молодше.

У змаганнях серед дівчат в особистій першості чемпіонкою стала Катерина Мазорчук. У фіналі харків’янка з рахунком 7:3 перемогла суперницю з Сумської області Євгенію Чібісову.

Третє місце було за харків’янкою Софією Тюлькіною, яка в півфіналі 0:6 програла чемпіонці, а в поєдинку за бронзу перевершила 7:1 Крістіну Карпенко з Києва.

Перемогли харківські лучниці й у командних змаганнях. Катерина Мазорчук, Софія Тюлькіна та Діана Пуль у фіналі здолали суперниць зі Львівської області 6:2. Третє місце було за командою міста Київ.

У змаганнях серед юнаків харківські лучники здобули лише бронзу в командних змаганнях. Програвши у півфіналі майбутнім чемпіонам з Чернівецької області з рахунком 0:6, команда «Харківська область-2», до складу якої увійшли Леонід Дікань, Ігор Гуліч та Марк Головко, в поєдинку за третє місце здолала з таким самим рахунком своїх земляків Антона Бабійчука, Олександра Грекулова та Микиту Кравчука з команди «Харківська область-1». Друге місце в командних змаганнях, програвши у фіналі суперникам з Чернівецької області, посіли львівські лучники.

У загальнокомандному заліку чемпіонату Харківська область посіла третє місце. Перше було за господарями змагань, друге посіла збірна Львівської області.