Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські фехтувальники завоювали 7 медалей на всеукраїнському турнірі

Харківські фехтувальники завоювали 7 медалей на  всеукраїнському турнірі

С 21 по 24 листопада в харківському спорткомплексі «Уніфехт» проходив ХVIII Всеукраїнський турнір з фехтування пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Авербаха.

Участь в змаганнях взяли понад 100 спортсменів з 9 областей України. Медалі були розіграні  в жіночих та чоловічих особистих та командних змаганнях, а також серед ветеранів.

Серед учасників були члени національної збірної України, в тому числі чемпіони світу 2015 року харків’яни Дмитро Карюченко та Максим Хворост. Також у змаганнях брали участь члени юніорської збірної України, до якої входить один з ведучих молодих шпажистів України - харків’янин Ян Сич.

За підсумками змагань харківські фехтувальники здобули 2 золоті, 2 срібні та 3 бронзові нагороди.

Зокрема, в змаганнях серед ветеранів перемогу здобув харків’янин Володимир Соколов.

В особистих змаганнях серед чоловіків перше місце виборов харків’янин Олег Соколов, який у фіналі переміг Максима Хвороста з рахунком 15:9. Також на рахунку харківських фехтувальників в цій категорії була і бронза, яку здобув Євген Миргородський.

В командних змаганнях серед чоловіків команда Харків-2, до складу якої увійшли Ян Сич, Олексій Махонін, Денис Потапенко та Роман Свічкар, завоювала бронзові нагороди.

В командних змаганнях жінок харків’янки Влада Хавалджи, Наталя Бондаренко, Ольга Петрюк та Аліна Зеленцова вибороли срібло.