Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!

Це нове свято в календарі нашої країни, проте воно є одним з найважливіших. Саме в цей день розпочалися події, що продемонстрували всьому світові справжніх українців – гідних, сильних духом, волелюбних та небайдужих.

21 листопада 2013 року на Майдані в Києві розпочався новий етап історії України. Ми чітко визначилися з пріоритетами в розвитку країни – прагненням будувати європейську демократичну державу, де суспільна думка є головним чинником перетворень. І ми йдемо цим шляхом. Можливо, не завжди рух у завданому напрямку є прямолінійним, та майже ніколи він не є простим. Проте впевнений: ми переборемо всі труднощі та досягнемо своєї мрії.

21 листопада ми ще раз відчуваємо, якою цінністю є свобода, та якою ціною вона нам дістається. У цей день ми згадуємо всіх героїв, що поклали своє життя задля майбутнього України. Це і Герої Небесної сотні, чиї імена скоро будуть увічнені в назвах вулиць та площ Харківщини. Сьогодні ми згадаємо й наших воїнів, які зараз захищають спокій країни на сході.

Вітаю усіх зі святом гідності, волі та свободи та бажаю віри, готовності невпинно працювати задля реалізації мрій, наснаги та мирного неба над головою.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін