Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА розробили рекомендації щодо підготовки документів для отримання грантів

В ХОДА розробили рекомендації щодо підготовки документів для отримання грантів

Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

За її інформацією, ХОДА разом з Харківським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України розробили методичний посібник «Грантрайтинг: методичні рекомендації для органів публічної влади щодо написання проектних заявок».

Юлія Світлична також відзначила, що посібник розроблений з метою підвищення ефективності залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги для реалізації першочергових заходів соціально-економічного розвитку регіону.

«Основним завданням цього унікального методичного посібника є надання допомоги представникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування при формуванні проектних заявок для участі у грантових конкурсах та налагодження ефективної співпраці з міжнародними донорами. Видання містить детальний типовий алгоритм підготовки проектної заявки, аналіз можливих фінансових джерел, каталог організацій-донорів, а також додаткові рекомендації, що можуть підвищити конкурентоспроможність грантових пропозицій», - відмітила Юлія Світлична.

Заступник голови ХОДА також зазначила, що видання будуть розповсюджені серед всіх громад Харківщини. Також посібник доступний для вільного використання для всіх бажаючих в електронному вигляді тут