Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Силові структури Харківщини переходять на посилений режим несення служби

Силові структури Харківщини переходять на посилений режим несення служби

Про це повідомив голова ХОДА Ігор Райнін за підсумками службової наради, що відбулася 17 листопада в обладміністрації.

У ході наради з питань забезпечення правопорядку та безпеки в регіоні обговорили заходи, які будуть прийматися в області у зв'язку з активізацією бойових дій на Донбасі. Зокрема учасники наради відзначили, що рівень терористичної загрози в Харківській області підвищився через загострення ситуації в зоні АТО, а також у зв'язку з терактами, які відбулися в Європі.

«У зоні АТО поновилися обстріли, є постраждалі як серед військових, так і серед мирного населення. Ми маємо інформацію і про активізацію диверсійної діяльності на території Харківської області. Тому я дав доручення всім відповідальним за безпеку регіону службам розробити план додаткових заходів щодо збереження стабільності в регіоні», - повідомив Ігор Райнін.

Керівник обладміністрації пояснив: у першу чергу буде забезпечена посилена охорона стратегічних об'єктів енергетики та транспортної системи - метрополітену, аеропорту, залізничних вокзалів та автостанцій, мостів тощо. Крім того, особливу увагу приділятимуть діяльності вузів, у яких навчаються іноземні студенти.

«Оскільки мова йде про безпеку жителів Харківської області, ми хочемо скоротити ризики до мінімуму», - підкреслив Ігор Райнін.