Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів прийом громадян у Дворічній

Євгеній Шахненко провів прийом громадян у Дворічній

17 листопада заступник голови ХОДА відвідав з робочою поїздкою Дворічанський район.

В ході візиту заступник голови області провів особистий прийом громадян. Мешканці Дворічанського району просили Євгенія Шахненка допомогти з вирішенням соціально важливих питань. Зокрема, надати допомогу у закінченні будівництва водогону та каналізаційних споруд у селищі Дворічна. Проект очисних споруд було розроблено ще у 2002 році, його кошторис складав 7 млн грн, але будівництво зупинилося через відсутність фінансування у 2005 році. Наразі вартість робіт орієнтовно складає близько 14 млн грн.

Євгеній Шахненко наголосив, що фінансування будівництва буде можливим, якщо буде розроблено технічну документацію, яка відповідатиме всім вимогам, та за умови співфінансування з місцевого бюджету.

Крім того, до заступника голови ХОДА звернулися за допомогою в ремонті дороги загального користування «Дворічна – Харків» та в забезпеченні мобільним зв’язком території Новоєгорівської сільської ради, площа якої 11,5 тис. га.

Також Євгенія Шахненка просили про надання матеріальної допомоги на лікування.

Вирішення всіх озвучених під час прийому питань заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.

В ході поїздки до Дворічанського району Євгеній Шахненко також ознайомився з будівництвом свинокомплексу ПП «Північ-2006» в селі Митрофанівка.

«Великий комплекс потужністю 1260 свиноматок будується за найсучаснішими технологіями. Сьогодні готовність об’єкту становить близько 90%, - розповів Євгеній Шахненко. - Будівництво таких об’єктів, безумовно, сприятиме розвитку сільськогосподарського потенціалу Харківської області».