Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся «Кубок Виклику»

У Харкові відбувся «Кубок Виклику»

Всеукраїнський турнір зі стрільби з луку пройшов в спорткомплексі ХНУ ім.Каразіна.

Участь в перших в цьому сезоні змаганнях в приміщенні за медалі в стрільбі з класичного та блочного лука взяв 91 спортсмен з Харківської, Сумської, Львівської, Черкаської області та міста Київ.

Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді і спорту ХОДА.

Згідно з форматом змагань, не було розділення на жінок та чоловіків - усі спортсмени змагалися один проти одного.

Під час урочистої церемонії відкриття спортсменів, суддів та тренерів від Харківської облдержадміністрації зі стартом змагань привітав директор Департаменту у справах молоді та спорту Віталій Кириленко.

«Харківщина славиться своїми спортивними традиціями, і стрільба з лука - це авторитетний вид спорту. І те, що сьогодні на турнірі представлені діючі чемпіони світу та Європи, говорить про рівень цього виду спорту у нас в Харкові. Хочу побажати вам успішного виступу, гарного настрою, приємних вражень від нашого міста, та нехай переможе найсильніший», - зазначив Віталій Кириленко.

За підсумками змагань господарі турніру виявилися найсильнішими в класичному луці, де перемогу здобув харків’янин Артем Ткач. Друге місце посів лучник з Сум Олексій Гунбін, а трійку призерів замкнув харківський спортсмен Антон Бабійчук.

В блочному луці харків’янам дісталася бронзова медаль, яку виборов Микита Мильченко. В свою чергу, перші два місця дісталися гостям з Києва - перемогу здобув Тарас Волненко, а «срібло» виборола Вікторія Дьякова.

Для харківських спортсменів цей турнір є відбірковим на Кубок України, який пройде з 1 по 5 грудня у Львові.