Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться тренінг щодо гендерного насильства в умовах військового конфлікту на Донбасі

В Харкові відбудеться тренінг щодо гендерного насильства в умовах військового конфлікту на Донбасі

Захід проводить «Український жіночий фонд» за підтримки Департаменту науки і освіти ХОДА.

У рамках реалізації проекту Представництва Фонду ООН в галузі народонаселення  в Україні (ЮНФП) «Посилення гуманітарної відповіді на потреби найбільш вразливих категорій жінок і дівчат-підлітків в умовах збройного конфлікту на сході України: зміцнення міжвідомчої системи попередження та подолання гендерно-обумовленого насильства та забезпечення доступу до послуг охорони репродуктивного здоров’я» та напередодні проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»  за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації МБФ «Український жіночий фонд» проводить тренінг для представників ЗМІ «Поняття та форми гендерного насильства в умовах військового конфлікту на сході України: принципи журналістського реагування».

Захід відбудеться 17 листопада у приміщенні Харківського кризового інфоцентру за адресою: вул. Іванова, 7/9, 1 пов., реєстрація - о 9:30.

Організатори тренінгу забезпечують: проїзд учасників (для представників районних ЗМІ Харківської області), харчування, надання  інформаційних матеріалів.

Попередня реєстрація обов'язкова! Зареєструватися необхідно тут або за тел. (050) 400-21-61 (Наталя Ступницька).

Програму тренінгу можна переглянути тут.