Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На особистому прийомі Вадима Глушка просили посприяти у виділенні матеріальної допомоги на лікування

На особистому прийомі Вадима Глушка просили посприяти у виділенні матеріальної допомоги на лікування

Т.в.п. заступника голови ХОДА 10 листопада провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харківської області, які прийшли на прийом Вадима Глушка, просили посприяти в призначенні субсидії та присвоєнні почесного звання «Заслужений діяч мистецтв України». Художниця, яка звернулася з проханням, навіть вирішила подарувати облдержадміністрації свою картину.

«Це - картина з мого фонду, вона називається «Передчуття весни». Мені здається, що вона символічна і говорить про те, що для нашої країни найближчим часом теж повинна настати весна», - розповіла художниця про свою роботу.

Також до Вадима Глушка звернувся учасник АТО щодо вирішення питань в отриманні необхідних документів для постановки на квартирний облік. За фінансовою допомогою на лікування своєї сестри до т.в.п. заступника голови ХОДА звернулася пенсіонерка з Харківської області. Як розповіла жінка, її родичці потрібна операція.

«Підготуйте, будь ласка, необхідний перелік документів до кінця тижня. Ми постараємося знайти можливості, щоб допомогти вашій сестрі в лікуванні», - сказав Вадим Глушко.

Всі громадяни, що прийшли на прийом т.в.п. заступника голови ХОДА, за необхідністю, отримали консультації керівників та представників департаментів соціального захисту населення, культури і туризму ХОДА. Вирішення питань, які потребують поглибленого вивчення, Вадим Глушко взяв під особистий контроль.