Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Силами Харківської області відновили газопостачання у Сватовому

Силами Харківської області відновили газопостачання у Сватовому

За інформацією голови ХОДА Ігоря Райніна, наш регіон передав до Луганської області всі матеріали, необхідні для реконструкції газопроводу, який було пошкоджено 29 жовтня в результаті пожежі на складах боєприпасів.

«Через надзвичайну ситуацію на складах боєприпасів місто Сватове виявилося фактично відрізаним від електрики, водо- і газопостачання. Ми одразу зв'язалися з керівництвом Луганської області. Було прийнято рішення, що Харківщина допоможе у відновленні газопроводу. Це було одне з першочергових завдань - без газопостачання постраждала б і система опалення. Уже в неділю ми передали у Сватове всі необхідні матеріали для відновлення газопроводу», - розповів Ігор Райнін.

Він також зазначив, що фахівці Департаменту капітального будівництва ХОДА взяли участь у розробці технічної документації для відновлення пошкоджених у результаті вибухів в Сватовому об'єктів. Виїхавши на місце, співробітники департаменту розробили проектно-кошторисну документацію для місцевої поліклініки і багатоповерхового житлового будинку.

Нагадаємо, в результаті пожежі, яка 29 жовтня сталася на складах боєприпасів в місті Сватове Луганської області, від снарядів, що вибухнули, сильно постраждала інфраструктура населеного пункту. Серед найбільш пошкоджених об'єктів виявився місцевий газопровід.