Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Допомогу Червоного Хреста людям, що постраждали від військових дій, неможливо переоцінити. Михайло Черняк

Допомогу Червоного Хреста людям, що постраждали від військових дій, неможливо переоцінити. Михайло Черняк

29 жовтня заступник голови ХОДА взяв участь у роботі 24-ї Обласної звітно-виборної конференції Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Звертаючись до учасників конференції, заступник керівника області подякував їм за роботу з людьми, які особливо потребують допомоги в умовах військового конфлікту.

«Переоцінити внесок Червоного Хреста в життя країни, особливо, в такий непростий час, неможливо. Ви - люди з великим серцем, і тільки такі люди можуть займатися благородною справою допомоги ближньому, - підкреслив Михайло Черняк. - В останні півтора-два роки навантаження на ваше товариство зросло в рази. І ми вдячні вам за те, що ви справляєтеся з цим навантаженням, за те, що люди завжди знаходять у вас допомогу і підтримку».

Михайло Черняк відзначив, що Харківська обласна державна адміністрація тісно співпрацює з Червоним Хрестом в питаннях, пов'язаних з АТО.

«Сьогодні ми успішно взаємодоповнюємо один одного в роботі з людьми, постраждалими в результаті військових дій на Донбасі. Я не сумніваюся, що ми переживемо важкі часи, життя в нашому регіоні і в усій країні буде мирним і розміреним. Але впевнений, що наша співпраця буде розвиватися і надалі. Ви завжди можете розраховувати на допомогу обласної державної адміністрації», - зазначив заступник керівника області.

Під час зустрічі з Михайлом Черняком керівники громадської організації звернули увагу на необхідність розширення приміщень, в яких Червоний Хрест працює в районах області. Заступник голови ХОДА пообіцяв звернутися до керівництва районів з проханням надати організації комфортні для роботи приміщення.

У ході конференції Михайло Черняк вручив членам Червоного Хреста нагороди Харківської облдержадміністрації.

За активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у справу забезпечення соціального захисту населення та з нагоди 120-річчя створення організації на території Харківської області Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

- заступник голови Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Костенко;

- керівник патронажної служби Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Яркова.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:

- сестра медична патронажна Краснокутської районної організації Товариства Червоного Хреста України Ніна Гуцель;

- головний бухгалтер Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Марія Сорокіна;

- сестра медична патронажна, голова Богодухівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Ірина Чайка;

- молодша медична сестра, голова Борівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Антоніна Щербак.