Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області відремонтовано комунальних доріг на 12 мільйонів гривень

У Харківській області відремонтовано комунальних доріг на 12 мільйонів гривень

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

«Незважаючи на складнощі з фінансуванням у дорожній галузі, в 2015 році для поліпшення транспортного руху вдалося виконати значний комплекс робіт, зокрема, за рахунок обласного бюджету», - зауважив Євгеній Шахненко.

За даними Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА, станом на 26 жовтня ліквідовано близько 270 тисяч квадратних метрів ямковості, відремонтовано близько 7 км бар’єрного огородження, встановлено та замінено майже 3 тис. дорожніх знаків, нанесено 1,2 тис. км дорожньої розмітки.

«З передбачених обсягів робіт для підготовки автомобільних доріг загального користування на осінньо-зимовий період 2015/2016 років, які були забезпечені фінансуванням, у першу чергу вжиті заходи щодо усунення недоліків, які найбільшою мірою впливають на безпеку дорожнього руху», - наголошують в Департаменті житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА.

Також тут нагадали, що з 24 серпня 2015 року виконуються роботи щодо відновлення техніко-експлуатаційних показників дороги Р-07 «Чугуїв-Мілове» (сполученням від м. Чугуїв до м. Куп’янськ). Зокрема, здійснюється ремонт ділянки від с. Коробочкине Чугуївського району до кордону з Шевченківським районом.