Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні бадмінтоністи перемогли на всеукраїнському турнірі

Юні бадмінтоністи перемогли на всеукраїнському турнірі

В Дніпропетровську відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з бадмінтону пам’яті Олександра Макарова, на якому спортсмени Харківщини здобули 18 медалей.

Участь в турнірі взяли 149 спортсменів з 6 областей України та Молдови, які змагалися за медалі в двох вікових групах – 1997 та 2000 років народження. Харківську область представляли 39 спортсменів, які повернулися додому з 5 золотими, 6 срібними та 7 бронзовими медалями.

Абсолютною переможницею турніру в старшій віковій групі стала Марина Ільїнська. Харків’янка перемогла в жіночій одиночній категорії, в дуеті з ще однією харківською бадмінтоністкою - Анною Михальковою - здобула «золото» в парній категорії, а разом з Даниїлом Боснюком з Дніпропетровська перемогла в міксті.

Ще дві золоті медалі були завойовані харків’янами в молодшій віковій групі. Дар’я Галіцина перемогла в жіночій одиночній категорії та разом з Валерією Масайло в парній жіночій категорії.

Цей турнір був одним з етапів підготовки юнацької збірної команди України з бадмінтону до чемпіонату Європи, який відбудеться у 2016 році, а також до міжнародних турнірів.