Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Децентралізацію на Харківщині обговорять на скайп-конференції

Децентралізацію на Харківщині обговорять на скайп-конференції

27 жовтня в бібліотеках області пройде інформаційно-роз’яснювальний онлайн-семінар на тему «Децентралізація влади та об’єднання громад».

Семінар проводить Харківський регіональний офіс з підтримки реформи місцевого самоврядування та децентралізації повноважень органів виконавчої влади спільно з Харківською обласною універсальною науковою бібліотекою та за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

Як пояснюють організатори, семінар продовжує серію заходів, спрямованих на підвищення обізнаності мешканців області у процесах реформи місцевого самоврядування та підвищення їх особистої активності у цьому процесі.

До участі у семінарі запрошують представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, працівників структурних підрозділів органів виконавчої влади та всіх активних мешканці сіл, селищ і міст Харківської області.

Для того. щоб взяти участь у роботі семінару, необхідно зареєструватися за адресою: kharkiv_officereform@ukr.net та прийти 27 жовтня до однієї з бібліотек, розташованих на території Харківської області, що входить до мережі «Бібліоміст».