Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ООН розпочинає інформаційну кампанію щодо 70-ї річниці з дня свого заснування

ООН розпочинає інформаційну кампанію щодо 70-ї річниці з дня свого заснування

Участь у заходах вже підтвердили більше 60 країн світу.

24 жовтня відзначається 70-а річниця з дня заснування Організації Об`єднаних Націй. З цієї нагоди Інформаційний відділ ООН запросив усі країни приєднатися до глобальної кампанії під назвою «Розфарбуй світ у синій колір ООН», яка символізуватиме єднання людей в усіх куточках світу навколо ідеї миру, людяності, взаєморозуміння, та людського розвитку.

Вже понад 200 історичних споруд, скульптур, музеїв, мостів, об`єктів ЮНЕСКО  та інших непересічних об`єктів архітектури у більш ніж 60 країнах світу підтвердили участь у кампанії з такими видатними об’єктами та спорудами як Велика китайська стіна, Сіднейський оперний театр, Місто Петра, Піраміди Гізи, Пізанська вежа, Палац Миру тощо.

Україна була однією з перших 51 держав, що підписали Статут Організації Об'єднаних Націй, і від того часу країна неухильно дотримується цілей і принципів Статуту, роблячи значний внесок у підтримання міжнародного миру і безпеки, роззброєння, економічний і соціальний розвиток, захист прав людини, а також зміцнення міжнародного права.

Довідка. Висвітлення фото- та відеоматеріалів про учасників кампанії стане частиною глобальної інформаційної кампанії ООН у ЗМІ та на глобальних сторінках соціальних мереж ООН завдяки спеціально створеним хештегам #UN70 та #UNBlue. Окрім цього, відбудеться низка публікацій та фотозвітів на офіційній веб-сторінці та у соціальних медіа Представництва ООН в Україні.