Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У соціальній сфері працюють люди з великим серцем. Михайло Черняк

У соціальній сфері працюють люди з великим серцем. Михайло Черняк

Напередодні професійного свята працівників соціальної сфери від імені голови ХОДА Ігоря Райніна привітав його заступник.

Михайло Черняк наголосив: у сьогоднішній непростий час це свято має особливий сенс, адже кількість людей, що шукають підтримки у держави, зросла в рази, і саме від якості надання цим людям соціальної допомоги залежить репутація країни.

«У Харківській області у соціальній сфері зайнято більше 13 тисяч працівників. Як відомо, сьогодні навантаження на кожного з них збільшилося в багато разів, але я знаю, що професіонали продовжують ефективно надавати соціальну допомогу тим, хто її потребує, - підкреслив Михайло Черняк. - Президент України Петро Порошенко визначив справедливу соціальну політику держави одним з пріоритетів, і відповідальність за реалізацію цієї політики лягає на вас. Упевнений, що спільними зусиллями ми зможемо подолати всі труднощі, адже в соціальній сфері працюють люди з великим серцем, усвідомлено обрав свій шлях служіння суспільству. Вітаю зі святом! Миру, благополуччя, успіхів і щастя!».

Заступник голови ХОДА відзначив роль соціальних працівників у наданні допомоги тимчасово переміщеним особам з Донецької та Луганської областей, а також в адаптації демобілізованих воїнів АТО.

За словами директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрія Шпараги, Харківська область сьогодні активно бореться за те, щоб соцпрацівники зберегли свій статус, щоб професіонали продовжили роботу в гідних умовах.

«Я щасливий і гордий тим, що працюю з вами. Спасибі за вашу працю, за сердечне ставлення до справи, яку доручила вам держава. Вважаю, що ми, як і захисники, що знаходяться зараз на східних рубежах, відстоюємо законні права та свободи громадян країни», - зазначив Юрій Шпарага.

Директор Харківського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олена Хватінець від імені всіх соціальних працівників регіону подякувала керівникам ХОДА за підтримку.

«Спасибі, що ви знаєте і розумієте нашу працю, що в щоденній роботі ми відчуваємо ваше плече і солідарну позицію. Всі разом ми зможемо подолати труднощі сьогодення. Нас багато, і ми вміємо працювати, - зазначила Олена Хватінець.- У соціальній сфері не працюють байдужі люди, тому в душі кожного соціального працівника є невичерпне джерело для допомоги людям».

У ході урочистого заходу Михайло Черняк нагородив кращих працівників соціальної сфери Харківської області Почесними грамотами облдержадміністрації та Подяками голови ХОДА.