Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

22 жовтня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

На прийомі мешканці Харківської області просили допомогти у вирішенні питань, що пов'язані із земельними відносинами. За допомогою в оформленні права власності на земельні ділянки звернулися мешканці Харківського та Дергачівського районів. Також Марка Беккера просили допомогти у вирішенні питання щодо оформлення земельних ділянок в одному з садових товариств регіону.

Заступник голови ХОДА запевнив, що вивчить всі питання разом з фахівцями профільних департаментів.

Крім того, одне з питань, з яким мешканці Харківської області звернулися до Марка Беккера, стосувалося укладення договору оренди на один з водних об'єктів у Первомайському районі.

«Ми тривалий час орендуємо ставок у територіальних межах Михайлівської сільської ради Первомайського району Харківської області. У січні 2015 року подавали заяву до ХОДА, виготовлена технічна документація, водний паспорт, ми надали всі необхідні документи. Відповідно до закону, хочемо укласти договір оренди цього об'єкта», - розповіла потенційний орендар.

Марк Беккер зазначив, що в цьому випадку немає предмету для суперечки.

«Ви можете зараз підійти до фахівців Юридичного департаменту, в канцелярію, і там зареєструють всі документи», - сказав Марк Беккер.

Вирішення питань, озвучених у ході прийому громадян, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.

Крім того, всі мешканці Харківської області, що прийшли на прийом, змогли, за необхідністю, отримати консультації фахівців Юридичного департаменту ХОДА, Департаменту агропромислового розвитку ХОДА, Департаменту інноваційного розвитку промисловості ХОДА та Головного управління земельних ресурсів Харківської області.