Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентували другу книгу про учасників АТО

У Харкові презентували другу книгу про учасників АТО

Друга книга з серії «Вклоняємось доземно українському солдату» незабаром надійде до цивільних бібліотек, військово-навчальних установ, середніх шкіл, волонтерських та громадських організацій регіону.

Це видання, яке на 200 сторінках продовжує розповідати про героїзм учасників АТО, так само як й перша книга, вийшло у світ завдяки старанням творчого колективу Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».

Презентували книгу у бібліотеці 9-го Гарнізонного будинку офіцерів її співавтори - військові журналісти, які працюють у Східному регіоні держави.

«Цей військово-патріотичний проект має на меті викарбувати у віках новітню історію України, що пов’язана з боротьбою з тероризмом на Донбасі. При цьому автори, розповідаючи про героїчні вчинки на фронті, не забули й про самовідданість рідних учасників АТО та волонтерську підтримку наших підрозділів», - зауважив майор Дмитро Чалий під час презентації.

За словами військовослужбовців Збройних Сил України, книга стала даниною усім, хто з честю виконує свій військовий обов’язок заради майбутнього нашої держави. Також у ній розміщені фоторепортажі з передових позицій сил АТО, зроблені військовими журналістами, розповіді про цікаві чи маловідомі факти, звернення матерів і дітей до військових, а також список нагороджених учасників бойових дій.