Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

22 жовтня в Харкові відбудеться Ярмарок вакансій для переселенців

22 жовтня в Харкові відбудеться Ярмарок вакансій для переселенців

У заході приймуть участь компанії-роботодавці різних сфер діяльності, також будуть представлені соціальні служби та громадські організації, що допомагають переселенцям.

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України», БО «БФ Станція Харків», Харківська обласна державна адміністрація та Харківський обласний центр зайнятості запрошують вимушено переміщених осіб 22 жовтня з 11:00 до 15:00 відвідати ярмарок вакансій «Кар’єра для нового життя», який відбудеться в холі стадіону «Металіст» (вул. Плеханівська, 65, станція метро «Спортивна»).

На гостей заходу чекає виставка роботодавців різних сфер діяльності, які представлять свої відкриті вакансії та умови працевлаштування. Також у програмі ярмарку відбудеться презентація додаткових можливостей для переселенців, тренінги та майстер-класи з питань працевлаштування, зустрічі з успішними підприємцями тощо.

Захід проводиться за підтримки Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА. Співорганізаторами проекту стали Всеукраїнська молодіжна організація «Молодіжний центр працевлаштування» та проект «Перспектива».

З організаційних питань можна звертатися за телефоном: (050) 309-75-24.