Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала переможців Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»

Юлія Світлична привітала переможців Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»

16 жовтня відбувся урочистий прийом заступника голови ХОДА.

Юлія Світлична привітала переможців та лауреатів рейтингу від імені голови Харківської обладміністрації Ігоря Райніна та зазначила, що нинішня «Золота Фортуна» присвячена Дню захисника України.

«Сьогодні діяльність Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна» відома далеко за межами України. Перемогами в номінаціях цього рейтингу пишаються в 60 різних країнах світу. Тим дорожче для нас, харків'ян, ці нагороди. Багато наших земляків, представники різних сфер діяльності щодня роблять свій внесок в історію становлення незалежної України. Спасибі вам за вашу працю. Миру, благополуччя та успіхів вам на шляху до нових звершень. Вважаю, що сьогодні тільки солідарними зусиллями можна здобути перемогу», - звернулася заступник керівника облдержадміністрації до всіх учасників прийому.

Як зазначив голова Генеральної дирекції Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна» Дмитро Акімов, всі переможці рейтингу - не тільки кращі у сфері своєї діяльності, а й постійно надають активну волонтерську допомогу Збройним Силам України.

«Хочу заявити про особливу роль Харківщини в зусиллях, які були спрямовані на захист нашої країни. Я особисто знайомий з багатьма харківськими військовослужбовцями, також знаю багатьох підприємців, які займаються волонтерською діяльністю. Їх я сьогодні бачу в цьому залі, їх поздоровляю з перемогою і тисну їм руку», - сказав Дмитро Акімов.

Директор Інституту рослинництва ім. Юр'єва Української академії аграрних наук Віктор Кириченко подякував організаторам рейтингу і керівництву ХОДА за нагороду та побажав усім лауреатам подальшого розвитку на благо України.

«Представникам всіх професій - і трудових, і бойових - бажаю і надалі відстоювати і піклуватися про наш Слобожанський край, який є невід'ємною складовою України. Спасибі за нагороду - це честь для нашого інституту», - зазначив Віктор Кириченко.

Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Більше фото