Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уже цього року Харківська область буде закуповувати товари через електронні процедури. Юлія Світлична

Уже цього року Харківська область буде закуповувати товари через електронні процедури. Юлія Світлична

13 жовтня у ХОДА пройшов семінар-практикум за участю представників електронного майданчика Smarttender.biz, який входить до системи PROZORRO.

Участь у семінарі взяли представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та комунальних підприємств Харківської обласної ради. Усі вони мали можливість отримати практичні навички по роботі з системою електронних державних закупівель, а також отримати відповіді на запитання.

«Впровадження електронної системи державних закупівель – це одна з ключових реформ, ініційованих Президентом України Петром Порошенком, - зазначила заступник голови обласної адміністрації Юлія Світлична. - У рамках підготовки до приєднання до системи PROZORRO в Харківській області започатковано серію семінарів-практикумів, які дозволяють навчити закупівельників роботі з електронними майданчиками. Сьогодні можемо твердо сказати: вже цього року Харківська область буде закуповувати товари через електронні процедури, що зробить процес державних закупівель відкритим і прозорим та надасть змогу економити бюджетні кошти».