Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено акредитацію!

Оголошено акредитацію!

З 15 по 17 жовтня в Харкові пройде Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT-2015.

Один з найбільших галузевих агрозаходів Східної Європи проводиться за підтримки Харківської облдержадміністрації, під егідою Організації Об'єднаних Націй в рамках оголошеного ООН року грунтів. Ініціатором проведення форуму виступила група DCH Олександра Ярославського, партнер заходу - ПАТ «Харківський тракторний завод» (ХТЗ). Головним майданчиком форуму стане авіаційний ангар Міжнародного аеропорту «Харків». Окремі заходи в рамках AGROPORT-2015 також проводитимуться в готелі Premier Palace Hotel Kharkiv і на демонстраційних полях ХТЗ.

Для представників ЗМІ, які бажають висвітлювати заходи AGROPORT-2015, відкрито акредитацію - до 18:00 14 жовтня за телефоном (067) 403-17-69.

Реєстрація ЗМІ та видача прес-пакетів проводитиметься 15 жовтня з 8:30 до 9:30 на спеціальній реєстраційній стійці біля входу на основний майданчик AGROPORT-2015 (авіаційний ангар Міжнародного аеропорту «Харків», вул. Ромашкіна, 1).

15 жовтня о 09:15 перед входом на основний майданчик форуму відбудеться урочисте відкриття AGROPORT-2015 і розрізування символічної червоної стрічки. У церемонії візьмуть участь голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін і президент групи DCH Олександр Ярославський.

Програму AGROPORT-2015 почне IV Східноукраїнський агрофорум.

Об 11:30, по завершенні першої панелі, відбудеться стартова прес-конференція (у залі №1). У прес-конференції візьмуть участь голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, президент групи DCH Олександр Ярославський, генеральний директор ХТЗ Владислав Губін, делегат Німецької економіки в Україні Олександр Маркус, проектний менеджер реформи аграрного сектора Національної ради реформ Олег Проценко.

Після прес-конференції - кава-брейк для журналістів - о 12:30.

Також звертаємо вашу увагу на те, що 17 жовтня о 14:00 в рамках AGRO DRIVE Show відбудеться фуршет для представників ЗМІ. Захід стартує о 10:00. Початок змагань - о 12:00. Місце проведення - демонстраційний полігон ХТЗ (Харківська область, окружна дорога, 7 км, біля фабрики «Філіп Моріс»).

Ознайомитися з детальною програмою форуму можна тут.