Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селах Валківського району з’явиться вуличне освітлення

У селах Валківського району з’явиться вуличне освітлення

Під час робочої поїздки до Валківського району заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко відвідав села Заміське, Сніжків та Мельникове, де повідомив про початок робот з освітлення вулиць.

За словами Євгенія Шахненка, вже на цьому тижні почнеться робота над виготовленням проектно-кошторисної документації для встановлення вуличного освітлення в цих селах.

Також під час візиту на Валківщину заступник голови ХОДА перевірив готовність місцевих закладів соціальної сфери до опалювального періоду та пересвідчився в тому, що в районі - достатні запаси вугілля та дров для котелень.

Перебуваючи в Сніжковому, Євгеній Шахненко зазначив, що місцевий клуб потребує негайного ремонту, та пообіцяв допомогти з коштами на відновлення стелі закладу.

Серед питань, які піднімали місцеві мешканці під час спілкування із заступником голови ХОДА, - відкриття сільської аптеки, корегування маршруту автобусу Валки-Мельникове, обладнання оргтехнікою місцевої амбулаторії та інші. Вирішення цих проблем Євгеній Шахненко пообіцяв взяти під особистий контроль.