Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лучники з перемогою повернулися з Кубку України

Лучники з перемогою повернулися з Кубку України

В Новій Каховці відбувся Кубок України з стрільби з лука, на якому спортсмени Харківської області завоювали п’ять медалей.

Участь в Кубку взяли 159 спортсменів з 9 областей України та за його підсумками на рахунку харківських лучників було два перших та три третіх місця.

Перемогу харків'яни здобули в чоловічих командних змаганнях. В класичному луці Кубок завоювали Олександр Яценко, Олександр Сердюк та Антон Ладіков. У фіналі харківські лучники були влучнішими за суперників з Сумської області 6:2.

В чоловічому блочному луці в командній боротьбі перемога була за Юрієм Дорошенком, Олександром Соколовим та Антоном Таіровим. У фіналі харків'яни обіграли команду міста Києва.

В жіночому блочному луці харків'янки Вікторія Петросян, Тетяна Дорошенко та Ольга Лаптій були третіми в командній боротьбі, поступившись першими місцями суперницям з Києва.

В класичному жіночому луці Юлія Захарченко, Дар'я Павліченко та Катерина Мазорчук зачепитися за медалі не змогли. В півфіналі харків'янки програли команді Чернівецької області 2:6, а в матчі за третє місце з таким же рахунком поступилися львівським лучницям. Перше та друге місце між собою розіграли команди Чернівецької області.

В міксті харків’яни завоювали «бронзу». Римма Гарамова та Максим Колесник програли у півфіналі суперникам з Львова 2:6, а в матчі за третє місце перемогли 5:1 пару з Чернівців. Перше та друга місце в цьому виді програми розділили між собою львівські лучники.

На жаль, в особистих змаганнях з класичного луку харків'яни залишилися без медалей, а ось в блочному - вибороли «бронзу». В змаганнях серед чоловіків Юрій Дорошенко посів третє місце.

В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце, поступившись першим та другим суперникам з Чернівецької та Львівської області відповідно.

Ці змагання підбили підсумок виступу українських лучників в цьому літньому сезоні.