Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зміївська ТЕС розпочне роботу 9 жовтня

Зміївська ТЕС розпочне роботу 9 жовтня

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко 8 жовтня під час всеукраїнської селекторної наради під головуванням заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Едуарда Кругляка.

Євгеній Шахненко зазначив, що на сьогоднішній день всі райони області готові приступити до подачі тепла.

«Всі топкові котельні області отримали дозволи Горпромтехнагляду. Дозволи Держенергонагляду є у всіх теплопостачальних підприємств регіону. Ми проконтролювали запаси вугілля на генеруючих теплостанціях. Зокрема, на Зміївській ТЕС сьогодні зберігається 95 тис. тонн - цього вистачить для того, щоб до кінця року опалювати селище Комсомольський. Станція почне роботу вже 9 жовтня», - розповів Євгеній Шахненко.

За його словами, незважаючи на те, що офіційно опалювальний сезон на Харківщині розпочинається 9 жовтня, вже 7-8 жовтня до шкіл, садків та лікарнень області почали подавати тепло.

«Ми отримуємо інформацію про підключення об'єктів кожні 4 години. Цей процес контролює особисто голова ХОДА Ігор Райнін, - підкреслив Євгеній Шахненко. - Крім того, цілодобово працює диспетчерська, куди можна звертатися з будь-яких проблемних питань. Ми підготували достатню кількість ремонтних бригад, які готові в будь-який час виїхати до будь-якого району області, щоб усунути всі виникаючі неполадки».