Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Дня захисника України пройде виставка дитячих творчих робіт, що пропагують мир

До Дня захисника України пройде виставка дитячих творчих робіт, що пропагують мир

За сприяння Департаменту масових комунікацій ХОДА в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25) пройде виставка робіт школярів області «Мир».

На виставці представлені кращі дитячі малюнки, саморобки, вишивки та інші творчі роботи, що перемогли в конкурсі з нагоди Міжнародного дня миру (відзначається 21 вересня). Захід проводив Департамент у справах молоді та спорту ХОДА спільно з Харківською обласною молодіжною громадською організацією «Харківський центр волонтерів». На конкурс було представлено більш ніж 300 робіт з Балаклійського, Близнюківського, Богодухівського, Валківського, Дворічанського, Дергачівського, Зміївського, Золочівського, Ізюмського, Куп’янського, Коломацького, Лозівського, Нововодолазького, Первомайського, Печенізького, Сахновщинського, Чугуївського районів та міст Ізюм, Лозова, Первомайський, Чугуїв.

Відкриття виставки відбудеться 9 жовтня о 17:00. В урочистому заході візьмуть участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк, директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко та директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Аннопольська.

Учасники виставки, чиї роботи буде визнано кращими, отримають спільні Грамоти Департаменту у справах молоді та спорту облдержадміністрації та Харківської обласної молодіжної організації «Харківський центр волонтерів». Після завершення виставки усі дитячі роботи буде надіслано бійцям Збройних сил України, що проходять службу в зоні АТО та лікуються в Харківському військовому шпиталі.