Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко відвідав Валківський район

Євгеній Шахненко відвідав Валківський район

6 жовтня заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко відвідав з робочою поїздкою Валківський район.

Євгеній Шахненко побував у Старому Мерчику, Привокзальному і Новому Мерчику, де поспілкувався з мешканцями селищ.

Мешканці Старого Мерчика підняли питання ремонту дороги, яка з'єднує селище з Добропіллям. Євгеній Шахненко зазначив, що по дорозі проходить шкільний маршрут, тому вона вимагає особливої ​​уваги. Він пообіцяв задіяти у вирішенні цього питання Юліївський НГП. Ще одне питання заступник голови ХОДА вирішив без зволікання: люди попросили про те, щоб маршрут місцевого автобуса продовжили на кілометр, до залізничної станції - і на прохання Євгенія Шахненка дирекція маршруту виконала побажання мешканців.

На зустрічі заступника голови ХОДА з колективом Юліївського НГП також піднімалося питання реставрації місцевої пам'ятки - маєтку Шидловських. Євгеній Шахненко зазначив, що сприятиме відновленню пам'ятки архітектури буде розробка туристичних маршрутів у Валківському районі.

Мешканці Нового Мерчика звернулися до Євгенія Шахненка з проханням газифікувати селище. Оскільки технічна документація для проведення робіт готова, в наступному році селище обов'язково внесуть у план газифікації, пообіцяв Євгеній Шахненко.

Також заступник голови ХОДА відвідав школу в Новому Мерчику. Він передав школі комп'ютер, пообіцявши посприяти створенню повноцінного комп'ютерного класу в установі.