Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з відновлення мосту через річку Сухий Торець у Барвінковому йдуть за графіком

Роботи з відновлення мосту через річку Сухий Торець у Барвінковому йдуть за графіком

Під час робочої поїздки в Барвінківський район заступник голови ХОДА Марк Беккер проінспектував хід ремонтних робіт на мосту та в місцевій ДЮСШ.

Будівельний майданчик, що розгорнувся навколо мосту через річку Сухий Торець, Марк Беккер проінспектував 1 жовтня.

«Загалом роботи по відновленню моста йдуть за графіком. Прийде фінансовий транш - буде пожвавлення дій, - констатував заступник голови ХОДА. – Це будівництво я тримаю на особистому контролі».

Нагадаємо, принципово важливий для життєзабезпечення Барвінківського району міст не функціонував майже рік. Нещодавно тут розпочалися капітальні роботи, підрядником за результатами тендеру стало ТОВ «Стальконструкція».

Також Марк Беккер ознайомився з ходом ремонтних робіт у барвінківській ДЮСШ та на стадіоні. Фасад та дах будівлі вже відновлено, облаштовується прилегла територія – зокрема, майданчик зі штучним покриттям біля стадіону. Кошти на ремонт було виділено з районного бюджету, також до облаштування школи й стадіону долучилися місцеві підприємці.

Доки тривають ремонтні роботи, юні спортсмени тренуються на малому полі.

«Тут пройдуть районні змагання з футболу у рамках  «Турніру 1000 команд», — розповів тренер Олег Бугаков. — У школах району дітлахи вже давно готуються до участі у цих матчах. Наші вихованці мріють побувати на великому стадіоні, побачити видовищний матч, повболівати на глядацьких трибунах. Тож квитки на подібний матч були б добрим призом переможцям».

Вислухавши побажання тренера, Марк Беккер пообіцяв, що краща команда юних футболістів отримає квитки на матч харківського «Металіста», а крім того - нову спортивну форму та м`ячі.