Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Глушко привітав учителів Харківського району з професійним святом

Вадим Глушко привітав учителів Харківського району з професійним святом

Т.в.п. заступника голови ХОДА подякував працівникам освіти за те, що виховали справжніх патріотів, які захищають Україну на сході.

«Дозвольте мені від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна й від себе особисто щиро привітати вас з цим святом. У цей день кожен згадує свого вчителя, який долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, - сказав у привітальному слові Вадим Глушко. - Хочу подякувати вам за тих хлопців, які сьогодні нас захищають на сході країни. Дякую, бо ви виховали справжніх патріотів. Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, довгої та доброї людської пам’яті. Нехай у родинах завжди панують тепло, радість, затишок та добробут».

Вадим Глушко зазначив, що Харківська облдержадміністрація прикладає максимум зусиль щоб викладачі вчасно отримували зарплату, а учні були забезпечені підручниками та всім необхідним.

Також т.в.п. заступника голови ХОДА нагородив освітян Харківського району відзнаками облдержадміністрації. За вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти, сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня працівників освіти Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:

- вчителя української мови та літератури Мереф’янського медичного ліцею Олену Майбороду;

- заступника директора з навчально-виховної роботи Мереф’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Ірину Опришко;

- завідувача Хорошівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) Зою Піроженко.

Подяку голови обласної державної адміністрації отримали:

- директор Васищевської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Світлана Мочалова;

- вчитель української мови та літератури Мереф’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Надія Обозна.