Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З такими наставниками, як наші ветерани, ми подолаємо будь-які труднощі. Михайло Черняк

З такими наставниками, як наші ветерани, ми подолаємо будь-які труднощі. Михайло Черняк

1 жовтня заступник голови ХОДА Михайло Черняк взяв участь в урочистих заходах з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів.

Михайло Черняк передав ветеранам Харківщини вітання від голови Харківської обласної адміністрації Ігоря Райніна, побажавши здоров'я і благополуччя їм та їх родинам.

«За плечима наших батьків, бабусь і дідусів, ветеранів війни та праці, - величезний життєвий шлях. Ви пережили війну і голод, ви відновлювали країну з руїн. І ми щиро вдячні вам за те, що сьогодні ви ділитеся з нами своїм досвідом і знаннями, - звернувся до ветеранів заступник голови ХОДА. - Адже ви, як ніхто інший, знаєте, як справлятися з труднощами, не падаючи духом і не втрачаючи віри в себе. Цей ваш досвід дуже важливий для нас сьогодні, коли Україна переживає непрості часи. Але з такими наставниками ми зможемо подолати будь-які труднощі».

Михайло Черняк зазначив, що про країну можна судити з того, як у ній ставляться до дітей і людей похилого віку.

«На жаль, сьогодні через об'єктивні причини в нашій країні ветерани не завжди отримують ту увагу, на яку заслуговують. Але ми докладемо всіх зусиль для того, щоб Україна розвивалася, а її громадяни - в першу чергу, літні люди - жили гідно», - підкреслив заступник голови ХОДА.

Він подякував ветеранам Харківщини за те, що, незважаючи на шановний вік, вони залишаються ініціативними і ведуть активний спосіб життя. Найкращій доказ цього – плідна діяльність ветеранських організацій області. Представники цих організацій отримали від  Михайла Черняка відзнаки обласної державної адміністрації.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, активну життєву позицію та з нагоди Дня ветерана Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

- голова Чугуївської міської організації ветеранів України Іван Дікун;
- заступник голови Дергачівської районної організації ветеранів України Сергій Остапенко.

Подяками голови обласної державної адміністрації відзначені:

- голова Борівської районної організації ветеранів України Володимир Болгарський;
- заступник голови комітету ветеранів війни Київської районної організації ветеранів України м. Харкова Рашид Гатіятуллін;
- голова Зачепилівської районної організації ветеранів України Тетяна Шур.