Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт дороги Валки-Високопілля завершать найближчими днями

Ремонт дороги Валки-Високопілля завершать найближчими днями

29 вересня заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко відвідав з робочою поїздкою Валківський район.

В ході поїздки Євгеній Шахненко побував в селі Високопілля. Тут сьогодні виконуються ремонтні роботи на дорозі Валки-Високопілля, яка до ремонту перебувала в аварійному стані. Євгеній Шахненко поспілкувався з працівниками райавтодору, наголосивши на тому, що роботи потрібно завершити якомога швидше. Заступник начальника «Харківського облавтодору» Сергій Пляка пообіцяв, що найближчим часом дорога буде готова.

Також Євгеній Шахненко відвідав Високопільську школу. Тут йшлося про необхідність заміни газового котла на такий, що працює на альтернативному паливі, та про необхідність ремонту школи, зокрема, санвузла. Заступник голови ХОДА зазначив, що ці питання потрібно вирішувати спільними зусиллями: проект ремонтних робіт має підготувати місцева влада, а обласна адміністрація знайде кошти на виконання ремонту.

Ще одна школа – в селі Перекоп – також потребує ремонту. Євгеній Шахненко пообіцяв залучити до вирішення проблеми місцеве газовидобувне підприємство.

Одним з найбільш болючих для мешканців району питань є стан місцевих ФАПів – всі вони потребують ремонту. Євгеній Шахненко зазначив, що за наявності проектів, підготованих місцевою владою, обласне керівництво буде сприяти виділенню коштів на ремонт з обласного бюджету, а також залучатиме міжнародні гранти.

Мешканці селища Гонтів Яр під час спілкування з Євгенієм Шахненком озвучили проблеми вуличного освітлення та виділення земельних ділянок для учасників АТО.

Заступник голови ХОДА пообіцяв взяти всі проблемні питання валковчан під особистий контроль.