Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХОДА підтримає харківських борців у підготовці до Олімпіади. Ігор Райнін

ХОДА підтримає харківських борців у підготовці до Олімпіади. Ігор Райнін

24 вересня голова обласної державної адміністрації Ігор Райнін зустрівся з харківською спортсменкою Юлією Ткач - володаркою першої олімпійської ліцензії з жіночої боротьби для участі в Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Чемпіонка світу 2014 року - Юлія Ткач - в цьому році брала участь у двох міжнародних турнірах: у I Європейських іграх в Баку, де завоювала «срібло», і в чемпіонаті світу в Лас-Вегасі, де посіла третє місце. Це дозволило спортсменці отримати ліцензію для участі в Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро - першу для жіночої збірної України з вільної боротьби.

Під час особистої зустрічі Ігор Райнін вручив спортсменці нагрудний знак та Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації за досягнення високих спортивних результатів у змаганнях I Європейських ігор 2015 року.

«Я впевнений, що ваша команда доклала максимум зусиль, щоб досягти успіху в цих змаганнях. Ви здобули головну на сьогоднішній день перемогу - отримали ліцензію для участі в Олімпійських іграх», - зазначив голова обласної адміністрації.

Юлія Ткач поділилася з очільником області планами підготовки до Олімпійських ігор, де має намір піднятися на найвищу сходинку п'єдесталу.

«Члени нашої збірної ще будуть брати участь у трьох міжнародних чемпіонатах, де зможуть завоювати олімпійські ліцензії. Я вже можу зосередитися на підготовці до Олімпіади і не відволікатися на інші змагання, - розповіла Юлія. - Це важливо, адже наша мета - привезти на Слобожанську землю «золото» Олімпіади».

Ігор Райнін пообіцяв спортсменці всебічну підтримку в підготовці до змагань з боку Харківської обласної адміністрації.

«Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити Юлії умови для підготовки до Олімпійських ігор. Упевнений, що вона гідно представить Харківську область на цьому турнірі. У Юлії є воля до перемоги і величезна працездатність. А головне, чітко поставлена ​​мета - золота медаль. Добре, що вона націлена саме на верхню сходинку п'єдесталу. Тільки з таким підходом можна досягти успіху в будь-якій справі, а особливо - в спорті», - підкреслив Ігор Райнін.

Він доручив заступнику голови обласної адміністрації Михайлу Черняку взяти на особистий контроль підготовку Юлії Ткач до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, а також створити гідні умови для всіх харківських спортсменів, які братимуть участь у цьому турнірі.

Більше фото