Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортсмени і тренери Харківщини отримали винагороди за успішні виступи на чемпіонатах світу та Європи

Спортсмени і тренери Харківщини отримали винагороди за успішні виступи на чемпіонатах світу та Європи

22 вересня заступник голови ХОДА Михайло Черняк вручив нагороди і подяки спортсменам і тренерам з неолімпійських видів спорту та з обмеженими можливостями.

«Від імені голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна хочу вас привітати з професійним святом - Днем фізичної культури і спорту, яке відзначалося нещодавно. Хочеться додати, що ваш внесок у спортивну справу нашої Батьківщини та, зокрема - регіону, не залишиться непоміченим. Ігор Райнін визначив в якості пріоритетного напрямку вирішення проблем, існуючих у спортивній сфері, а також розвиток спорту. Всі доручення губернатора ми виконуватимемо в повній мірі. І, безумовно, зможемо поліпшити ситуацію, - сказав Михайло Черняк, відкриваючи урочистий захід. - І ми, зі свого боку, постараємося докласти максимум зусиль для того, щоб ви відчули нашу підтримку».

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту заступник керівника області вручив подяку ХОДА Жанні Олейниченко.

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації грошові винагороди за досягнення в спорті отримали 84 спортсмени і тренери. Список можна подивитися тут.

«Яка б не була важка ситуація сьогодні, як би важко не доводилося сьогодні владі, ми в будь-якому випадку розвиватимемо спорт, я вам це обіцяю. Сьогодні ми вручили вам грошові винагороди за досягнення за результатами 2014 року. Ми плануємо ще в цьому році за підсумками 2015-го вишукати можливість і відзначити вас подібного роду преміями та виплатами. Хочу ще раз подякувати вам за вашу важку працю. Ви прославляєте нашу країну на міжнародних аренах. Хвала вам і шана», - додав Михайло Черняк.